Om sidan Växthuseffekt


Bloggen handlar bl.a. om mina värderingar kring svensk matkultur.

Husmanskost lagad med ekologiskt odlade primörer. Vad jag stoppar i mig och om min kropps hälsa i kombination med träning. Berättar även resultatet av min sambos krypande påverkan hos mig med hennes arbete kring vårat växthus och hennes matlagning. Jag vill på något sätt ge dig berättelsen om varför jag startade sidan växthuseffekt och hur namnet kom till.

Min sambo är helt fantastisk på att laga mat och att komma på spännande recept. Dock väldigt dålig på att skriva ner sina recept när det väl gäller. Så min tanke är lite “flera flugor i en smäll”.

Hon får stå för matlagningen, jag assisterar i den mån jag kan i köket. Dokumenterar allt jag kan och kan förhoppningsvis dela med mig, skapa en intressant och lockande blogg med olika recept.

Jag har helt ärligt, absolut noll mat-intresse egentligen, men har med tiden ju äldre jag blir – lyckas skapa min egen bild om hur nyttigt det är att hålla rätt kost och träna kroppen.

Min färd med min nya medvetenhet om vad jag stoppar i kroppen, vad som ger effekt och nytta, och hur min kropp reagerar och mår – så skall jag på bästa sätt försöka skriva ner i ord och visa med bilder och ge min berättelse på denna sida för dig som vill lyssna.

Jag hoppas kunna hålla denna sida rullande med blogginlägg och recept så gott jag kan.

 

Allt gott! Som gotlänningarna uttrycker det.

frukt och bär
vaxthus-gotland